Instal·lació i configuració
Botiga Online

  • Drupal (CMS) + Übercart
    des de 1.200 €

Disseny web. Gestió de stocks, comandes i clients.
Incorpora blog. Sistema en 2 idiomes.

  • Adaptació a Mòbil i Tablet
  • Paypal Standard
  • TPV Targeta de crèdit + 1800
    *+21 %IVA No inclou allotjament.
    Per més característiques contacteu amb nosasltres
 

Drupalübercart Drupal

Les nostres botigues online
s'adapten al teu producte, no a l'inrevés

Instal·lem i configurem el software Drupal amb überCart per gestionar comandes, stocks, catàlegs i pagament de forma segura. Gestió de subscripcions a serveis o continguts amb pagaments periòdics.

Amb Drupal podem calcular preus segons despeses d'enviament, dimensions dels productes, pes, taxes, quantitat i altres caracteristiques que els teus productes o serveis requereixin. Fer ofertes temporals, descomptes o variar el preu quan s'arribi a certa quantitat de stock.

No hi ha límit de categories. Puja tantes fotos per producte com vulguis. El gestor de continguts s'encarregarà de retallar-les a les mides necessaries. La informació dels productes poden incloure vídeo i àudio.

La llista de la compra o el carro de la compra, permet escollir els productes i després formalitzar la comanda. La llista de la compra pot mantenir-se en la base de dades per als usuaris registrats i temporalmente per usuaris anònims.

Eines de marketing

El lloc web pot ser configurat per ensenyar productes relacionats, els més comprats o els que poden ser d'interès del client, atenent a anteriors comandes realitzades, el lloc des d'on es connecta el client, etc...

Tot el contingut del catàleg apareixerà en els cercadors d'Internet, gràcies a l'automatització dels metatags iURLs netes, esencials per al posicionament SEO. De manera que es pot accedir fàcilment a qualsevol producte, categoria o inclòs anar directament a la pantalla de confirmació d'una comanda per a determinat producte.

Pagaments a traves d'Internet

Les nostres botigues online poden gestionar els pagaments per Internet de forma segura o delegar-los a serveiss externs que ofereixen empreses com Paypal, Google, etc... També implementem passarel·les de pagament virtuals amb entitats bancaries (TPV) o Paypal Pro Payments, per poder realitzar pagaments amb targetes de crèdit directament en el teu lloc web, de manera que els teus clients mai abandonin la teva web.

online payment - pagos online

Gestió de factures, després de realitzar la compra de productes o serveis les clientes poden imprimir, descarregar o rebre per email les seves factures. Les clientes també poden tenir varies direccions postals, una on rebre les comandes i una altre per a la facturació.